Cum functioneaza

Cu totii suntem constienti de cat de importanta este agentia ta de marketing sau departamentul tau de marketing, si cat de importanta este conexiunea dintre business-ul tau si acele persoane care se vor ocupa de crearea brandului si a strategiilor de marketing, de implementarea campaniilor sau a evenimentelor pe care ti le doresti. Pentru ca totul sa mearga asa cum trebuie, matching-ul trebuie sa fie unul perfect.

Aici intram noi in plan. Marketerum este o echipa tanara cu experienta in marketing, care iti va sta mereu la dispozitie si te va ajuta sa gasesti exact ceea ce cauti. Datorita faptului ca in portofoliul nostru se afla o diversitate de  agentii, pe care le cunoastem personal si, mai important, le cunoastem punctele forte, stim ca matching-ul facut de noi va fi unul corect care va da nastere unor idei marete.

Nu mai pierde timp si bani schimband agentiile, gaseste-ti chiar acum agentia inca de la prima colaborare. In functie de nevoile tale si ale business-ului tau, noi iti vom gasi agentia si expertii de care ai nevoie. Matching-ul pe care noi il facem are la baza cunostinte acumulate atat despre agentiile colaboratoare cat si despre nevoile brandului si business-ului tau.

Cum decurge colaborarea cu noi

Pasul 1:
Mai intai stabilim o intalnire atunci cand timpul iti permite pentru a intelege nevoile tale si ale business-ului tau.

Pasul 2:
Dupa prima intalnire,dezvoltam un plan de colaborare si iti propunem agentia potrivita pentru implementare, pe care cu siguranta tu o cauti dintotdeauna. Aici nu e vorba doar de o simpla propunere ci de un matching inteligent, adaptat business-ul tau.

Pasul 3:
Dar lucrurile nu se termina aici. Pentru ca ne place sa ducem lucrurile la bun sfarsit si sa te ajutam sa ajungi la efectul propus, periodic vom avea intalniri in care vom discuta pasii urmatori, iar telefonic, vom fi mereu alaturi de tine  pentru solutionarea oricarei probleme sau situatii neasteptate. Impreuna vom analiza tot ce s-a intamplat pana in momentul respectiv si vom actiona in continuare in functie de acest lucru.

Pasul 4:
De asemenea, vei primi cate un raport in fiecare luna in care va fi detaliata activitatea de marketing desfasurata pana in momentul acela.

Pasul 5:
Vom fi prezenti la toate activitatile de marketing care necesita ajutorul nostru in implementare.

De ce sa ne alegi pe noi

Intotdeauna experienta este cea care isi pune amprenta pe tot ceea ce facem, iar faptul ca in portofoliul nostru se regasesc o diversitate mare de agentii partenere, este unul din aspectele ce ne diferentiaza de tot ce exista in prezent pe piata.

Creativitatea, inovatia si determinarea sunt punctele noastre forte pe care le indreptam in totalitate spre nevoile business-ului tau.

Cu ce suntem diferiti

Datorita parteneriatelor incheiate cu o multitudine de agentii prezente pe piata, noi iti putem oferi diversitatea de care business-ul tau are nevoie, iar cand vine vorba de costuri, noi iti garantam faptul ca vom gasi solutie potrivita pentru bugetul tau.

Iti punem la dispozitie serviciile unei palete largi de agentii la preturi preferentiale.

Pasii catre succes

Analizare

Matching

Dezvoltare

Implementare