Despre noi

Pentru prima data in Romania, Marketerum propune ideea unui matching inteligent intre business-ul tau si agentia potrivita nevoilor acestuia, devenind astfel prima agentie de marketing management din Romania.

Focusati, determinati si plini de energie, echipa Marketerum este dedicata in totalitate afacerii tale si nevoilor acesteia. Pentru ca meriti o companie care isi va aloca timpul necesar sa invete despre tine, despre industria in care activezi, despre tipologia clientilor ideali. Noi suntem puntea de legatura intre bussines-ul tau si agentia care ti se potriveste.

Marketerum ofera consultanta de care ai nevoie, impreuna punem la punct un plan bine definit, negociem apoi cu agentiile colaboratoare, gasim solutia perfecta pentru tine si ne asiguram ca totul sa mearga conform planului.

Ce inseamna Full service marketing?

Datorita conceptului din spatele Marketerum, ne putem numi cu mandrie agentie de marketing management. Acest aspect include totul. De la strategie, productie, creativitate, inovatie pana la servicii de marketing interactiv. Orice nevoie ai avea, datorita colaborarilor incheiate cu diverse agentii prezente pe piata, noi o sa gasim solutia potrivita, adaptata bugetului tau, preferintelor tale cat si domeniului tau de activitate. Pentru ca totul sa fie complet, noi vom fi alaturi de business-ul tau la fiecare pas al implementarii si ne vom asigura ca totul va merge asa cum trebuie.

Te ajutam sa navighezi cu usurinta in aceasta noua era, in care brand-urile trebuie sa fie inventive in comunicare, pentru a crea o legatura puternica si de durata cu clientii lor. Pentru a face asta, noi iti punem la dispozitie experienta si cunostintele noastre in domeniu cat si un vast portofoliu de parteneri dintre care, printr-un matching inteligent, ii vom gasi pe aceia care se potrives perfect business-ului tau.

Misiunea noastra

Marketing intelligent pentru brand-ul tau
  • Etapa de informare in care oferim consultanta in urma documentarii despre domeniul business-ului tau

  • Matchingul inteligent in urma caruia iti vom gasi agentia sau agentiile potrivite pentru business-ul tau

  • Crearea unui brand puternic, o punte de comunicare eficienta intre produsul tau si potentialii clienti, raspandirea mesajului tau, o crestere semnificativa a vanzarilor

  • Raport din care sa reiasa clar toate rezultatele masurabile