Bine ati venit pe site-ul www.marketerum.ro !

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Pentru ca vrem ca informatia sa ajunga la cat mai multi dintre oameni, incurajam multiplicarea continutului insa doar prin indicarea sursei sau prin referire la site.

Acest website isi propune sa informeze utilizatorii site-ului cu privire la servicile oferite prin intermediul firmei SC. FOLD MEDIA RO SRL.

MARKETERUM.RO nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de MARKETERUM.RO

Acest website este mentinut si actualizat de SC FOLD MEDIA RO SRL.

In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti MARKETERUM.RO si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al MARKETERUM.RO va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

 

 1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul MARKETERUM.RO , precum si orice alt material avand legatura cu MARKETERUM.RO trimis de dvs. prin email sau furnizat de dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la “Continut MARKETERUM.RO ”), apartin MARKETERUM.RO si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele MARKETERUM.RO fara a detine o permisiune scrisa din partea MARKETERUM.RO .

De asemenea, sunteti de acord ca prin scrierea unui material (articol, comentariu, post in forum, precum si orice alt tip de mesaj publicat) in MARKETERUM.RO , transmiteti MARKETERUM.RO un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul MARKETERUM.RO si produselor MARKETERUM.RO, pe toata durata de existenta a drepturilor de autor asupra materialelor in cauza.

 1. Utilizarea continutului MARKETERUM.RO

Puteti copia si printa Continutul MARKETERUM.RO doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia celor spuse mai sus, continutul MARKETERUM.RO nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea MARKETERUM.RO:

 1. reproducerea sau stocarea Continutului MARKETERUM.RO, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
 2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului MARKETERUM.RO, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea MARKETERUM.RO.
 3. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al MARKETERUM.RO asupra Continutului MARKETERUM.RO.

Orice utilizare a continutului MARKETERUM.RO in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului MARKETERUM.RO in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: OFFICE@MARKETERUM.RO .

 1. Suspendarea accesului

MARKETERUM.RO poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul MARKETERUM.RO sau la o parte a acestui continut.

 1. Schimbari ale siteului

MARKETERUM.RO isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, MARKETERUM.RO isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

 1. Acord de confidentialitate

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre MARKETERUM.RO va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al MARKETERUM.RO.

 1. Platformele de comunicare puse la dispozitie de MARKETERUM.RO

MARKETERUM.RO va poate pune la dispozitie board-ul de commenturi ca platforma de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori MARKETERUM.RO. In ideea in care MARKETERUM.RO nu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicare, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicare.

Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicare puse la dispozitie de MARKETERUM.RO este supusa urmatoarelor limitari:

– Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind “publicitate” la diverse categorii de bunuri si servicii.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor MARKETERUM.RO nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicare puse la dispozitie de MARKETERUM.RO sau prin intermediul altor mijloace de comunicare.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea “confidential” sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea MARKETERUM.RO sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).

– Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membrii MARKETERUM.RO.

– Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicare puse la dispozitie de MARKETERUM.RO.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicare MARKETERUM.RO (chat, forum, email, mesaje private, liste de discutii, etc.), sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi MARKETERUM.RO pentru paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmitereii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

Forumul, Blogul MARKETERUM.RO, precum si orice alta platforma de comunicatie V MARKETERUM.RO care face posibila publicarea unor teste, contin mesaje trimise de utilizatori, asupra carora MARKETERUM.RO nu are nici un control. MARKETERUM.RO nu poate garanta acuratetea, integritatea sau calitatea acestor mesaje. Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.

Prin publicarea unui mesaj al dvs. pe unul dintre Forumurile MARKETERUM.RO sau prin publicarea pe site, acolo unde acest lucru este posibil, a unui comentariu cu privire la unul dintre articolele publicate in MARKETERUM.RO, sunteti de acord sa cedati MARKETERUM.RO dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

 1. Atentie !

Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si transparentei informatiilor publicate in site, MARKETERUM.RO nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului MARKETERUM.RO, a software-ului MARKETERUM.RO ori a produselor si serviciilor aparute sub egida MARKETERUM.RO. MARKETERUM.RO nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului,` intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site.

MARKETERUM.RO nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, MARKETERUM.RO nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

La cererea MARKETERUM.RO, sunteti de acord sa exonerati de raspundere MARKETERUM.RO pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

 1. Forta Majora

MARKETERUM.RO afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre MARKETERUM.RO  nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile MARKETERUM.RO, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa MARKETERUM.RO. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la MARKETERUM.RO, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele MARKETERUM.RO, erorile de operare, greva, etc.

 1. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord. MARKETERUM.RO este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, MARKETERUM.RO va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a comentariului schimbarilor intervenite.Accesul in site si folosirea serviciilor MARKETERUM.RO dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de MARKETERUM.RO pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti. Parti ale continutului inclus in MARKETERUM.RO poate sa fie furnizat de terte persoane cu care MARKETERUM.RO are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul site-ului MARKETERUM.RO pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. MARKETERUM.RO nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, MARKETERUM.RO nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din MARKETERUM.RO.

Orice notificare catre MARKETERUM.RO trebuie trimisa in scris, OFFICE@MARKETERUM.ro

 1. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Va multumim,

Echipa MARKETERUM